I worked with a great e-client that wanted to turn this underused space into a flex room that would be used by everyone by the family for different purposes. This space to designed to be use as home office, workout space, kid/teen lounge room, and a place for their guests to stay.

I worked with an amazing e-design client to update her home office into stylish, professional, and comfortable space for her to work from home. This office stay neutral but with a twist by adding a bold emerald green wallpaper on the ceiling to make the statement of this space.

The view of the shop/garage from the balcony that has access to the rooftop terrace

The gallery wall as you reach the top of the stairs

Looking over the railing to the living room below

This is what the view would be from the rooftop terrace over the farm

The dining space converted into a sitting area

The Shophouse is designed with a rooftop terrace!

Black monochromatic design with pops of teal. Masculine and inviting

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.